Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Komt u toe na uw pensioen?

Aan de hand van enkele concrete vragen geven we u meteen inzicht in de mate waarop u uw huidige levensstandaard kunt behouden na uw pensioen.

Zij vertrouwden reeds op
What’s My Number

Sinds ik samen met What’s My Number alles in kaart heb gebracht, heb ik eindelijk het gevoel dat ik weet hoe ik en mijn gezin er financieel voor staan. Als zelfstandige valt er een hele last van je schouders als je weet dat je gezin te allen tijde financieel beschermd is. Het geeft een zekere rust en schept mogelijkheden voor nieuwe stappen. Een kleine investering die op lange termijn enorm opbrengt.

Thomas Cloots, oprichter Alwagraafis

Op regelmatige tijdstippen neem ik wel eens afstand van het dagdagelijkse leven om de what if scenario’s te evalueren. Met myFaro, de begeleiding en de gekregen adviezen van What’s My Number gaven die mij alvast hierop een heldere kijk alsook een geruststelling dat alle opties zijn ondervangen. In feite net zoals je wagen een verzekering neemt of een onderhoud doet.

Bob Torremans, Vlinvesta

Ik ben Luc, net 69 geworden, en als gepensioneerde nog steeds actief. Dankzij de What’s My Number-aanpak kreeg ik voor de eerste keer een écht duidelijk beeld op mijn vermogen.

Mocht ik eerder What’s My Number-klant geweest zijn, zou ik een aantal belangrijke financiële vraagstukken op een andere manier hebben opgelost. Geruststellend dat nu een team van specialisten mij elke dag bijstaat om de financiële keuzes beter gefundeerd te maken.

Luc Verhaert, gepensioneerd // oprichter Addo-Inspire (specialist in marktpositioning en distributie)

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak.

Team

Goed financieel advies kan enkel gegeven worden, vertrekkende van de volledige inventaris van het gezin.

Wim Van Kerckhoven, zaakvoerder