Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Wie zijn wij

Maar vooral, waar staan wij voor. Hieronder onze 3 adviseurs aan het woord. In wat voor hen de toegevoegde waarde is van de aanpak van What’s my number.

Wim Van Kerckhoven

Als financieel adviseur is het mijn absolute overtuiging dat financieel advies het best kan gegeven worden vertrekkende van de volledige inventaris van het gezin. Enkel op deze manier kunnen de risico’s inzake overlijden, invaliditeit en langleven blootgelegd worden. Aangezien deze risico’s binnen “elk” gezin aanwezig zijn maken deze analyses dan ook standaard deel uit van ons stappenplan. Resultaat van deze unieke aanpak zijn hechte klantenrelaties waarbij we onze klanten dagdagelijks begeleiden in de zoektocht naar financiële onafhankelijkheid. Dit realiseren maakt mij als adviseur gewoon gelukkig en was dan ook de motivatie om dit businessmodel samen met mijn partners te ontwikkelen en uit te rollen.

Dirk Van Kerckhoven

Een zelfstandig ondernemer voert een dagelijkse strijd. Hij doet waar hij goed in is, en doet dat graag. Maar aan ondernemen zijn ook vaak risico’s verbonden. Het feit dat wij die risico’s voor hem in kaart brengen, en indien gewenst afdekken, zorgt ervoor dat hij zich geen zorgen moet maken over dingen buiten zijn core business. Bij mogelijke problemen, maar meer nog, bij nieuwe opportuniteiten die hij verkent, ben ik slechts een telefoontje van hem verwijderd. Dit zorgt voor de rust die hij nodig heeft om er elke dag terug kei hard tegenaan te gaan.

Pieter Verhaert

Op basis van de analyses die we maken, krijgen onze klanten perfect inzicht in hun financiële situatie. Op die manier helpen we mee aan het realiseren van hun dromen en toekomstplannen. “Oef” eindelijk iemand die mijn volledig financieel plaatje kent, is een reactie die bijna altijd terugkomt. Het gevoel die vertrouwenspartij te zijn voor onze klanten, maakt dat ik elke dag met de glimlach naar kantoor vertrek.

What is your number? Hoeveel heb je nodig voor een zorgeloos pensioen? Contacteer ons!

Samen in 5 stappen naar financiële gemoedsrust

Ontdek hoe ons team u helpt stappen te zetten richting een optimale gezinsbescherming.

Ontdek onze aanpak