Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Zet zelf stappen naar een betere financiële gezinsbescherming

Bij What’s My Number geloven we in de kracht van samenwerken. Daarom geven we je op deze pagina regelmatig tips en weetjes mee om zelf al de eerste stappen te zetten richting een optimale financiële bescherming.

Ontdek onze aanpak

1

Een digitaal overzicht

Tijdens een eerste gesprek komen we tot een volledige digitale oplijsting van je vermogen, schulden, leningen, spaarcenten, … Aan de hand van deze gegevens kunnen we uw toekomst in kaart brengen.

2

Glashelder inzicht

Vanuit de balans uit de vorige stap schetsen we de financiële impact van scenario’s zoals erfbelasting bij overlijden, vervangingsinkomen bij invaliditeit, … op uw financiële situatie. Op die manier krijgt u een duidelijk beeld van uw huidige gezinsbescherming.

3

Vrijblijvend advies

Kwamen er in de vorige stap bepaalde doelen of bezorgdheden boven? Samen zoeken we oplossingen op maat om uw dromen te realiseren of om te beschermen wat u dierbaar is.

4

Uw persoonlijk actieplan

In deze fase ondernemen we de acties die u wenst om uw persoonlijke doelen te bereiken. Onze persoonlijke aanpak, met regelmatig face to face overleg is hierbij enorm belangrijk.

5

Volg uw resultaat

Volg de resultaten van de samen gekozen inspanningen in onze digitale tool MyFaro. Deze wordt regelmatig geactualiseerd en tijdens verschillende opvolggesprekken besproken.